Gard jaluzele Moldova

Livrare
în toată Moldova

Ежедневно с 08:00 до 22:00

Cumpara un jaluzele gard în Moldova de la producator!

DEPLASARE GRATUITĂ A SPECIALISTULUI

MĂSURĂTORI GRATUITE

GARANȚIE PÂNĂ LA 30 ANI

Costul

de la 750 lei / mp

Металлический забор жалюзи в Молдове
забор жалюзи ДЛЯ ЗАБОРА И ОГРАЖДЕНИЯ

ALEGE un jaluzele de gard pentru gard și gard

Jaluzele pentru garduri

RAL 3005

ЗАБОР ЖАЛЮЗИ RAL 3005

Jaluzele pentru garduri

RAL 6005

ЗАБОР ЖАЛЮЗИ RAL 6005

ЗJaluzele pentru garduri

RAL 7024

ЗАБОР ЖАЛЮЗИ RAL 7024

Jaluzele pentru garduri

RAL 5005

ЗАБОР ЖАЛЮЗИ RAL 5005

Jaluzele pentru garduri

Gold Oak

ЗАБОР ЖАЛЮЗИ Gold Oak

Jaluzele pentru garduri

Light Oak

ЗАБОР ЖАЛЮЗИ Light Oak

Jaluzele pentru garduri

Orange

Jaluzele pentru garduri

RAL 8017

Забор жалюзи ral 8017

PRIMESTE O CONSULTANTA GRADINITA

SUNA ACUM!

Vă vom suna înapoi în 1 minut!

LĂSAȚI O SOLICITARE PRIN MESSENGER

!

Gard metalic de jaluzele în Moldova! Gardul obturatorului este o secțiune formată din lamele metalice conectate între ele, cusute într-un cadru metalic. Scopul principal al structurii este de a proteja site-ul de oaspeții neinvitați și de privirile nemiloase. Puteți cumpăra un gard metalic de jaluzele de înaltă calitate în Moldova la compania noastră. Suntem angajați în fabricarea și instalarea de garduri din această categorie.

Acoperis-Moldova.md

În ciuda faptului că gardul protejează în mod fiabil amplasamentul de intrarea neautorizată pe teritoriu, în același timp permite aerului să treacă bine, ceea ce împiedică apariția vântului. Ca urmare, gardul nu este deformat de vânturile puternice. Designul își îndeplinește perfect funcțiile: restricționarea mișcării în jurul site-ului, asigurarea confidențialității prin limitarea vizibilității pentru spectatori.

Care sunt avantajele jaluzelelor de gard:

Datorită aranjamentului special al lamelelor, este asigurat accesul la radiații ultraviolete în amplasament, ceea ce este foarte important pentru plantele situate pe acesta.
Apelul estetic al gardului. Un material similar a început să fie folosit în construcții nu cu mult timp în urmă, ceea ce vă permite să distingeți în mod favorabil site-ul dvs. de altele.
Gardul metalic al jaluzelelor produs de compania noastră în Moldova este realizat din fier galvanizat de înaltă calitate. Materialul este acoperit suplimentar cu un compus special care îl protejează de apariția proceselor corozive. Astfel de factori măresc durata de viață a gardului în orice condiții climatice.
Usurinta comparativa de instalare. Deoarece gardul este format din secțiuni, este necesar doar să pregătiți suporturile (beton armat, metal). Secțiunile sunt atașate la acestea prin sudare sau elemente de fixare.

Clientul poate alege secțiuni cu diferențe diferite între lamele. De obicei, această cifră variază de la 16mm la 20mm.

Costul unui gard metalic de jaluzele se formează în funcție de astfel de indicatori: lungimea secțiunilor necesare, precum și înălțimea lor, necesitatea elementelor suplimentare. Managerii noștri vor calcula costul exact al comenzii dvs. cât mai repede posibil. Dacă este necesar, maistrii companiei vor veni la instalație și vor face toate măsurătorile necesare pentru a efectua calcule exacte.

Oțelul zincat de înaltă calitate este utilizat în procesul de producție. Gardul jaluzelelor constă dintr-un cadru metalic sudat, lamele (profile metalice laminate cu laminare într-un strat polimeric), elemente suplimentare, o țeavă profilată zincată. Asamblarea gardului jaluzelelor se realizează manual folosind file și opritoare, șabloane standard și dezvoltări experimentate. Lamelele sunt fixate clar cu nituri pe cadrul realizat din tubul modelat.

De ce merită să cumpărăm de la noi un jaluzel de gard din metal:

Produse certificate de înaltă calitate;
O gamă largă de produse;
Vizita gratuită a comandantului la obiect pentru efectuarea măsurătorilor;
Până la 30 de ani garanție;
O gamă completă de servicii (măsurători, producție, livrare, instalare, întreținere).

Produsele noastre sunt disponibile în diferite culori. Produsele personalizate sunt fabricate într-un timp scurt (de la 1 zi). Livrarea se efectuează în toată Moldova.

Заказать обратный звонок

Оставьте заявку и наш администратор свяжется с Вами в течение 2-3 минут!