Acoperis-Romania

Livrare
în toată Romania

Zilnic între orele 08:00 - 22:00

Cumpăra TIGLA METALICA pentru Acoperis în Bucuresti, Romania.

DEPLASARE GRATUITĂ A SPECIALISTULUI

MĂSURĂTORI GRATUITE

GARANȚIE PÂNĂ LA 30 ANI

Costul

de la 34.50 Lei / m²

Tigla metalica rosu

ALEGE ȚIGLA METALICĂ în Bucuresti, Romania.

Tigla metalica rosu

RAL 3011,

grosime 0,45 mm, 1,095 x 1,180 m

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m

Tigla metalica Ecodach

gri, RAL 7016

grosime 0.4 mm, 1.160 x 1.206 mm

Tabla Acoperis București

Tigla metalica Durako Riva

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m
6412 Lei / m²

Tigla metalica Ecodach

RAL 7016

lucios, grosime 0.4 mm, 2910 x 1206 m

Tigla metalica Durako Riva

8017

Grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m
64.13 Lei / m²

Tigla metalica rosu

RAL 3011

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,920 m
3450 Lei / m²

Tigla metalica rosu

RAL 7016

Grosime 0,4 mm, 1,190 x 2,220 m

Tigla metalica, maro ciocolatiu

8017

Grosime 0.45 mm, 2.845 x 1.180 m
4874 Lei / m²

Cuprins
1. Introducere
2. Avantajele tiglei metalice
2.1 Durabilitate
2.2 Rezistență la vreme
2.3 Estetică și design
2.4 Ușurința în instalare
3. Tipuri de țiglă metalică
3.1 Panouri metalice prefabricate
3.2 Panouri metalice cutate
3.3 Panouri metalice în formă de țiglă
4. Producători și furnizori în București
5. Cum să alegeți tigla metalică potrivită
5.1 Măsurarea acoperișului
5.2 Alegerea culorii și stilului
5.3 Evaluarea costurilor
6. Cum să instalați tigla metalică
7. Întreținerea și repararea tiglei metalice
8. Concluzie
9. Întrebări frecvente

TIGLA METALICA pentru Acoperis în Bucuresti

1. Introducere

Tigla metalica reprezintă o soluție modernă și durabilă pentru acoperișurile caselor și clădirilor din București. Acest articol își propune să vă ofere informații detaliate despre tigla metalică, avantajele acesteia, tipurile disponibile și cum să o alegeți și instalați corect.

2. Avantajele tiglei metalice

2.1 Durabilitate

Tigla metalică este renumită pentru durabilitatea sa. Un acoperiș realizat din țiglă metalică poate dura între 40 și 70 de ani, în funcție de calitatea materialului și de condițiile meteorologice.

2.2 Rezistență la vreme

Tigla metalică poate rezista la diverse condiții meteorologice, precum ploaie, zăpadă, grindină și vânt puternic. Este, de asemenea, rezistentă la foc, ceea ce o face o opțiune de încredere în zonele cu risc ridicat de incendiu.

2.3 Estetică și design

Tigla metalică este disponibilă într-o gamă largă de culori și stiluri, ceea ce vă permite să alegeți un design care se potrivește perfect cu aspectul casei dvs. De asemenea, există opțiuni care imită aspectul țiglei tradiționale, oferind un aspect clasic fără a compromite durabilitatea și ușurința de întreținere. 

2.4 Ușurința în instalare

Tigla metalică este mai ușoară decât alte materiale pentru acoperiș, ceea ce o face mai ușor de transportat și instalat. Acest lucru poate reduce costurile de manoperă și poate grăbi procesul de instalare.

3. Tipuri de țiglă metalică

3.1 Panouri metalice prefabricate

Aceste panouri sunt realizate din tablă de oțel, aluminiu sau cupru și sunt disponibile în diverse forme și dimensiuni. Ele sunt ușor de instalat și oferă un aspect modern acoperișului.

3.2 Panouri metalice cutate

Panourile cutate sunt realizate din tablă de oțel ondulată și sunt ideale pentru acoperișurile cu pante mai mici. Ele oferă o rezistență sporită la vreme și sunt disponibile în diferite culori și finisaje.

3.3 Panouri metalice în formă de țiglă

Aceste panouri imită aspectul țiglei tradiționale, fiind disponibile în diferite modele și culori. Ele combină avantajele tiglei metalice cu aspectul clasic al țiglei ceramice sau de beton.

4. Producători și furnizori în București

În București, există numeroși producători și furnizori de tiglă metalică, care oferă o gamă variată de produse și servicii. Este important să alegeți un furnizor de încredere, care să vă ofere garanții și suport tehnic pe termen lung.

5. Cum să alegeți tigla metalică potrivită

5.1 Măsurarea acoperișului

Înainte de a alege tigla metalică, este important să măsurați corect suprafața acoperișului și să determinați cantitatea de material necesară. Un specialist vă poate ajuta să faceți aceste calcule și să alegeți tipul de tiglă metalică potrivit.

5.2 Alegerea culorii și stilului

Alegeți o culoare și un stil care se potrivește cu arhitectura casei dvs. și cu preferințele personale. Țineți cont de faptul că unele culori pot influența temperatura din interiorul casei și pot ajuta la reducerea costurilor de încălzire sau răcire.

5.3 Evaluarea costurilor

Costurile pentru tigla metalică pot varia în funcție de material, dimensiuni, producător și serviciile oferite. Asigurați-vă că vă informați corect despre prețuri și comparați ofertele pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț.

6. Cum să instalați tigla metalică

Instalarea tiglei metalice poate fi realizată de către un specialist sau, în unele cazuri, chiar de către proprietarul

casei. Iată câțiva pași de bază pentru instalarea tiglei metalice:

  1. Pregătirea acoperișului: Asigurați-vă că acoperișul este curat și nivelat, iar învelitoarea este montată corect. Dacă este necesar, montați un strat izolator pentru a preveni formarea condensului și a reduce pierderile termice.

  2. Montarea șipcilor: Fixați șipcile pe învelitoare, asigurându-vă că sunt bine ancorate și la distanțe corecte. Acestea vor susține tigla metalică și vor asigura o ventilație adecvată.

  3. Taieri și ajustări: Taiați panourile de țiglă metalică la dimensiunile necesare, având grijă să lăsați spații suficiente pentru dilatarea și contracția materialului.

  4. Montarea tiglei metalice: Fixați panourile de țiglă metalică pe șipcile de susținere, începând de la marginea acoperișului și avansând spre vârf. Asigurați-vă că toate panourile se suprapun corect și că fixațiile sunt bine strânse.

  5. Instalarea accesoriilor: Montați elementele de finisare, cum ar fi coamele, marginile și ferestrele de acoperiș, pentru a asigura o etanșare perfectă și un aspect estetic plăcut.

7. Întreținerea și repararea tiglei metalice

Tigla metalică necesită o întreținere minimă, dar este important să inspectați periodic acoperișul pentru a detecta eventuale deteriorări sau probleme. Dacă identificați zone afectate de rugină, zgârieturi sau deformări, este necesar să efectuați repararea sau înlocuirea tiglei metalice. De asemenea, curățați periodic acoperișul de frunze, crengi sau alte obiecte care s-ar putea acumula.

8. Concluzie

Tigla metalică este o soluție durabilă și estetică pentru acoperișurile din București. Alegerea tiglei metalice potrivite, instalarea corectă și întreținerea adecvată vă vor asigura un acoperiș de înaltă calitate care să reziste în timp și să ofere protecție împotriva elementelor.

9. Întrebări frecvente

1. Tigla metalică este potrivită pentru toate tipurile de clădiri?

Da, tigla metalică poate fi utilizată pentru o varietate de clădiri, inclusiv locuințe unifamiliale, clădiri comerciale și industriale.

2. Cât costă tigla metalică?

Costul tiglei metalice variază în funcție de material, dimensiuni, producător și serviciile oferite. Este recomandat să vă informați

bine și să comparați ofertele pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț.

3. Cum pot reduce zgomotul produs de ploaie pe acoperișul metalic?

Pentru a reduce zgomotul produs de ploaie pe acoperișul metalic, puteți folosi un strat izolator sau un material antifonic sub țigla metalică. Acesta va absorbi zgomotul și va îmbunătăți confortul în interiorul casei.

4. Este tigla metalică rezistentă la grindină?

Da, tigla metalică este rezistentă la grindină datorită durabilității și rezistenței sale. Cu toate acestea, în cazul unor grindine foarte mari, este posibil ca tigla metalică să prezinte mici deformări sau zgârieturi.

5. Pot instala tigla metalică peste țigla existentă?

În unele cazuri, este posibil să instalați tigla metalică peste țigla existentă, cu condiția ca acoperișul să fie într-o stare bună și să poată susține greutatea suplimentară. Cu toate acestea, este recomandat să consultați un specialist înainte de a lua această decizie, deoarece s-ar putea să fie necesară înlăturarea vechiului strat de țiglă și pregătirea corespunzătoare a acoperișului.

Acoperis

Foi de tigla de acoperis
În spatele simplității aparente se află un proces tehnologic complex și multe nuanțe. Foile unei plăci metalice sunt fabricate din oțel galvanizat laminat la rece. Foaia este formată din 9 straturi principale (din interior spre exterior):

Vopsea protectoare pe spate
Grund
Strat pasiv
Zinc
tabla de otel
Zinc
Strat pasiv
Grund
Acoperire cu polimer colorat (poliuretan, poliester)

La ce ar trebui să acordați atenție:
1) Prima și cea mai importantă este baza de oțel. Pentru construcția suburbană, cel mai des sunt utilizate plăci metalice cu o grosime de 0,4 până la 0,5 mm. Acestea sunt dimensiunile optime care dau rezistență, păstrând în același timp plasticitatea necesară.

2) Densitatea zincului. Fabricile de vârf folosesc două tipuri de galvanizare în producția de plăci metalice. Prima clasă – 275 gr pe m2 și clasa a doua – de la 180 gr pe m2. Cu cât densitatea galvanizării este mai mare, cu atât este mai mare rezistența la coroziune.

3) Acoperire superioară cu polimer. Acesta este responsabil atât pentru rezistența la zgârieturi, cât și pentru caracteristicile externe. Cel mai adesea acestea sunt: ​​poliester (25 microni), poliester mat (35 microni) și poliuretan (de la 25 la 55 microni). Cu cât stratul este mai gros, cu atât materialul este mai rezistent la deteriorări mecanice. De asemenea, intensitatea decolorării depinde de calitatea stratului superior. Un polimer de înaltă calitate ar trebui să ardă încet, uniform și imperceptibil pentru ochiul uman.

Avantaje
Tigla metalică este astăzi unul dintre cele mai populare materiale de acoperiș din Rusia. Acoperișurile cu el arată foarte elegant. Cu alegerea corectă a culorii și texturii, puteți crea o adevărată capodoperă arhitecturală, în galeria noastră există fotografii excelente care să o dovedească. Disponibil în finisaje lucioase și mate. cu textura de velur, cașmir, catifea și mătase, zeci de forme și culori diferite. Principalele avantaje:

Estetica – aspect atractiv.
Ușurință de instalare – foile au dimensiuni optime și greutate redusă (doar 5-7 kg / m2), astfel încât nu au nevoie să întărească sistemul de ferme.
Economisire. Prețul mic pe metru pătrat de plăci metalice se realizează datorită unui număr mic de elemente suplimentare. Nu trebuie să cumpărați o bază solidă, iar scândurile ieftine nu dau banii. Adaugă șuruburi, hidroizolație și acoperișul este gata!
Practicitate. Frunzele căzute, ace și mușchi nu rămân pe acoperiș.
Securitate. Metal – material ecologic, neinflamabil, nu emite substanțe nocive și miros înțepător.
Cum să alegi o țiglă metalică?
Acordați preferință fabricilor mari de producție (Interprofile, GrandLine, Stinergy, MetalProfile, Ruukki etc.). Toți au o experiență vastă și sunt atenți la calitate, pentru că sunt responsabili de aceasta cu propriul nume.

Contactați numai magazinele de încredere.
Alegeți oțel care are o grosime de cel puțin 0,4 mm cu un grad bun de galvanizare.
Alegerea plăcilor metalice depinde doar de preferințele dumneavoastră în ceea ce privește culoarea și designul.

Livrare
în toată Romania

Zilnic între orele 08:00 - 22:00