acoperis-moldova logo

Livrare în toată Moldova

Zilnic între orele 08:00 - 22:00

Vă sunăm înapoi în 1 minut!

Panouri sandwich in 🇲🇩 Moldova

DEPLASARE GRATUITĂ A SPECIALISTULUI

MĂSURĂTORI GRATUITE

GARANȚIE PÂNĂ LA 30 ANI

COSTUL

de la 26 €/mp.

PRIMESTE O CONSULTANTA GRADINITA

SUNA ACUM!

Vă vom suna înapoi în 1 minut!

LĂSAȚI O SOLICITARE PRIN MESSENGER

panouri sandwich

PRODUCERE SI VANZARE PANOURI SANDWICH IN MOLDOVA

PANOURI SANDWICH DE ACOPERIS

КРОВЕЛЬНЫЕ СЭНДВИЧ-ПАНЕЛИ

Specificații

PANOURI SANDWICH DE PERETE

Specificații

TIPURI DE UMPLUIRE PENTRU PANOU SANDWICH

VATA MINERALA

МИНЕРАЛЬНАЯ ВАТА

SPUMA POLIISOCIANURATĂ

ПЕНОПОЛИИЗОЦИАНУРАТ

POLISTIREN EXPANDAT

ПЕНОПЛАСТ

!

Panourile sandwich constau din mai multe straturi inițiale de material - două polimeri / metal / foi sau plăci de fibre și un strat de izolație.Materialul este utilizat pentru decorarea interioară și exterioară a caselor de cabane, birouri, clădiri industriale, complexe sportive, depozite, unități frigorifice. Puteti cumpara panouri sandwich in Moldova de la firma noastra. Utilizarea acestui material de construcție este optimă dacă trebuie să construiți rapid o structură.

Materialul de construcție utilizat pentru construcția clădirilor este clasificat în funcție de tipul de umplutură interioară și în funcție de materialul de tablă al straturilor interioare și exterioare. Poate fi realizat din PVC, panouri SIP, tabla zincata. Panourile cu vată minerală au caracteristici ridicate de rezistență la foc și sunt utilizate în principal pentru construcția de unități de catering, precum și spații rezidențiale.

Panourile sandwich cu umplutură din spumă poliuretanică se disting prin abilități ridicate de izolare. Cel mai adesea, materialul de construcție este utilizat în construcția de instalații industriale.

Panourile din polistiren expandat sunt ușoare, ceea ce evită încărcările suplimentare asupra structurii. Materialul este optim dacă este necesară proiectarea diferitelor unități frigorifice. Vanzarea panourilor sandwich in Moldova in cadrul companiei noastre presupune o consultare prealabila cu specialisti care va vor ajuta sa alegeti cel mai bun tip de produs pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra.

Materialul de construcție este produs pe echipamente tematice de natură semi-automată sau automată. Procesul de producție a panourilor sandwich acoperite cu metal constă din mai multe etape:

Tablele de oțel galvanizate sunt lustruite.
Izolația este așezată pe stratul inferior al lipiciului.
Foaia de sus este, de asemenea, unsă cu lipici și așezată pe partea de jos.
Designul este trimis sub presă, excesul de material este tăiat.

Complet cu panouri sandwich, diverse elemente suplimentare și etanșant sunt furnizate. Materialul de construcție al producției noastre este de înaltă calitate și durabilitate. Sunați managerii noștri și obțineți sfaturi detaliate.

Доставка по всей Молдове

Заказать обратный звонок

Оставьте заявку и наш администратор свяжется с Вами в течение 2-3 минут!